Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

Anode levert energie met aandacht

Anode is een energieleverancier die in 2001 is opgericht, waardoor men inmiddels een behoorlijke ervaring heeft. Men is in Nederland niet direct heel bekend, maar dat heeft ook te maken met het feit dat men een internationaal bedrijf is. Het is een energieleverancier die de energie met aandacht wenst te leveren, door onder andere goed te luisteren naar klanten. Dit heeft ervoor gezorgd dat men de afgelopen jaren gestaag heeft weten te groeien en steeds meer klanten in zowel Nederland als daarbuiten aan weet te spreken.

Anode Nederland en Europa
Anode is in Nederland actief vanuit Barendrecht, maar heeft daarnaast ook vestigingen in België, Duitsland, Zwitserland en Luxemburg. Dat zorgt ervoor dat men op een heel internationale manier kan werken, waardoor het onder andere mogelijk is om energie voordelig in te kopen. Met name in België heeft men een goede naam op weten te bouwen, iets dat men ook in Nederland uit probeert te breiden. Men weet de voordelen en flexibiliteit van een klein bedrijf te combineren met de inkoopvoordelen die er als grote en internationale energieleverancier te ontvangen zijn.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en klanttevredenheid
Bij Anode richt men zich op drie begrippen, die heel duidelijk aangeven waar het bedrijf voor staat en op welke manier het wenst te werken. Het gaat daarbij om betrouwbaarheid, duurzaamheid en klanttevredenheid. Deze drie elementen zorgen ervoor dat u er op een heel betrouwbare manier energie af kunt nemen, zonder dat u daar veel omkijken naar zal hebben. Men zorgt ervoor dat alles goed in orde is, zodat u er zeker van bent dat het licht het doet, of het fornuis beschikt over gas. Wat dat betreft geeft het Griekse woord ‘anodos’, waar de naam van is afgeleid, goed aan waar het om gaat: de weg omhoog.

Anode Biomass Centre
Anode is tevens actief op het gebied van Groene energie en neutraliteit op het gebied van CO2. Men doet dat vooral via het Anode Biomass Centre, dat in Apeldoorn staat. Men werkt daar onder andere aan langdurige inkoopcontracten met groene producenten, waardoor men de mogelijkheid heeft om de energie in Nederland en de rest van Europa een stukje groener te maken, waardoor er aan een betere wereld voor ons allemaal gewerkt wordt. Uiteraard richt men zich daarnaast op joint-ventures, om het aantal groene stroom onder andere in Nederland zo groot mogelijk te maken.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress