Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

Electrabel als onderdeel van een wereldspeler

Electrabel is een relatief nieuwe naam binnen de markt voor energieleveranciers, al neemt dat niet weg dat men altijd een beroep kan doen op een schat aan ervaring. Men maakt onderdeel uit van GDF Suez Nederland, dat op haar beurt weer een onderdeel is van GDF Suez uit Frankrijk, dat over heel de wereld actief is. U kiest wat dat betreft voor een wereldspeler, die zich op een innovatieve en flexibele manier richt op de Nederlandse markt voor consumenten.

Electrabel in Nederland
Electrabel is het merk waarmee GDF Suez de Nederlandse markt voor consumenten bedient. Men heeft elementen als een uitstekende service, goede bereikbaarheid en aantrekkelijke tarieven hoog in het vaandel staan. U kiest voor de lage tarieven van een wereldspeler, die er hand in hand gaat met de vriendelijkheid van een regionale energieleverancier. Het is daarnaast de betrouwbaarheid die op een heel mooie manier samen gaat met de flexibele opstelling. In 2013 is men genomineerd voor de GfK Energy Award, wat aangeeft dat men de zaken goed op orde heeft, sinds de introductie op onze consumentenmarkt.

GDF Suez Nederland en zakelijke markt
GDF Suez Nederland is een toonaangevende speler op de Nederlandse markt voor energie, ook al zal de naam waarschijnlijk geen belletje bij u doen rinkelen. Men richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en zorgt er daarvoor dat er niet alleen voldaan wordt aan de wensen en behoeften, maar er ook op een actieve manier wordt meegedacht. GDF Suez Nederland investeert bovendien in nieuwe, meer efficiƫnte en flexibele energiecentrales, om aan de vraag van de toekomst te kunnen voldoen. Daarnaast is men actief op het gebied van windenergie en biomassa, om ook de hernieuwbare bronnen zoveel mogelijk aan te spreken.

Wereldspeler uit Frankrijk
GDF Suez Nederland is een onderdeel van GDF Suez, het bedrijf uit Frankrijk dat een van de grootste spelers ter wereld is. Men werkt aan uitstekende oplossingen en producten op het gebied van energie, services, water en milieu. Het bedrijf is over heel de wereld bekend en biedt wat dat betreft de mogelijkheid energie groot in te kopen, om het vervolgens regionaal aan te bieden, tegen de scherpe tarieven waar we hier in Nederland van houden. Het is de combinatie van een zeer grote wereldwijde speler, met de lokale kennis van de markt, die ervoor zorgt dat Electrabel in korte tijd al veel consumenten aan heeft weten te spreken.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress