Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

Essent bekend om de innovatieve oplossingen

Essent is een organisatie met 3.800 mensen in dienst, die er alles aan doen om u van energie te voorzien. Men richt zich op zowel gas, elektriciteit, warmte en overige energiediensten, waardoor het wat dat betreft een brede aanbieder is. Essent is zowel in Nederland als in Belgiƫ actief, waardoor de kans klein is dat u nog nooit van het bedrijf gehoord heeft. Bovendien staat Essent bekend om de innovatieve oplossingen, zoals het e-inzicht waar men onlangs mee is gestart, om mensen meer bewust te maken van hun energieverbruik.

E-inzicht met Essent
Essent is onlangs gestart met e-inzicht, om ervoor te zorgen dat consumenten zoveel mogelijk inzicht krijgen in de manier waarop ze energie gebruiken. Van veel apparaten hebben we geen idee hoeveel elektriciteit ze gebruiken, waardoor het verstandig is om daar eens kritisch naar te kijken. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om meer energie te besparen, door bepaalde apparaten uit te schakelen, of in ieder geval minder vaak te gebruiken. Essent hoopt er op die manier voor te zorgen dat men een beter inzicht krijgt in het gebruik van energie, om er vervolgens meer duurzaam mee om te gaan.

Betrouwbare energieleverancier
Essent staat daarnaast natuurlijk bekend als een zeer betrouwbare energieleverancier, al was het maar omdat men een zeer groot aantal klanten in Nederland heeft. Essent behoort tot de traditionele grote en bekende energieleveranciers in Nederland, waardoor u kiest voor een uitstekende service. De prijzen voor gas en elektriciteit liggen over het algemeen wat hoger dan bij de online aanbieders, maar daar krijgt u aan de andere kant dan ook een goede service voor terug. Wat dat betreft betaalt u voor de betrouwbaarheid van een grote partij als Essent, in tegenstelling tot bij de goedkoopste online aanbieders binnen de markt.

Grote energieleverancier
Essent is een grote energieleverancier in Nederland, wat uitstekend te zien valt aan de cijfers van de afgelopen jaren. In 2011 behaalde men bijvoorbeeld een omzet van 5,8 miljard euro. Men deed dat door elektriciteit te leveren aan 2,3 miljoen consumenten en er voor 2 miljoen consumenten voor te zorgen dat er gas beschikbaar was. Dat zijn enorme getallen, zeker in een relatief klein land als Nederland. Essent laat op die manier zien dat het een heel belangrijke en betrouwbare speler is op de markt voor energie, waar u er zeker van kunt zijn dat u elektriciteit en gas af kunt nemen wanneer u dat wenst.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress