Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

Greenchoice

Greenchoice heeft sinds 2011 een vestiging in een pand in Rotterdam, maar men is al sinds 2001 actief in Nederland. Men wil het gebruik van groene energie graag stimuleren en geeft daarbij zelf natuurlijk het goede voorbeeld. Greenchoice heeft haar eigen pand volledig laten renoveren, om het G-label van dat moment om te zetten naar een A-label nu. Greenchoice is er daarmee in geslaagd om een energiezuinig pand neer te zetten, van waaruit men ook de rest van Nederland wil overtuigen van een meer duurzame manier van werken.

100% groene stroom en gas
Indien u klant wordt bij Greenchoice weet u in ieder geval zeker dat u gebruik kunt maken van 100% groene stroom. De organisatie wil niets te maken hebben met elektriciteit die niet duurzaam wordt opgewekt, waardoor dit een eenvoudige keuze voor u kan betekenen. Daarnaast is het een leverancier van gas, waarbij Greenchoice de CO2-uitstoot compenseert. Dit zorgt ervoor dat het ook mogelijk is om groen gas aan te bieden. Wat dat betreft zijn alle producten van Greenchoice 100% groen en doet u op die manier duidelijk iets goeds voor het milieu om ons heen.

Advies over energieverbruik
Greenchoice gaat echter verder dan het simpelweg leveren van groene stroom en groen gas. In plaats daarvan probeert het bedrijf zich ook actief in te zetten, om Nederland zoveel mogelijk te overtuigen van de groene mogelijkheden die er bestaan. Greenchoice geeft graag adviezen, waarmee u er zelf voor kunt zorgen dat u zo min mogelijk energie verbruikt, of u dat aan de andere kant gewoon zelf op kunt gaan wekken. Het mooie van Greenchoice is daarmee dat men zelf als het ware werkt aan het aanboren van nieuwe potentiƫle klanten, die op een meer duurzame manier met energie omgaan.

Klantvriendelijke service
Greenchoice is een relatief kleine aanbieder van stroom en gas en vindt het vooral van belang dat de klantenservice op een goede manier in elkaar zit. U kunt er rekenen op een uitstekende service en heldere voorwaarden, zodat u altijd goed weet waar u aan toe bent. De kleine lettertjes zijn er niet te vinden en u hoeft in ieder geval geen rekening te houden met extra servicekosten die vanuit het niets om de hoek komen kijken. Wat dat betreft is Greenchoice duidelijk een vernieuwende aanbieder, die er graag voor zorgt dat we zo duurzaam mogelijk met energie om kunnen gaan.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress