Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

Pure Energie

Pure Energie is een onderdeel van Raedthuys. Door windmolenparken en zonneprojecten leveren zij groene energie voor de bewuste Nederlander. Raedthuys is al meer dan 20 jaar vooruitstrevend in de energiemarkt.
Pure energie doet meer dan alleen groene energie. Zij willen er alles aan doen om Nederland milieuvriendelijker te maken. Dit noemen ze de Dutch Dream. De gemaakte winst investeren ze direct weer in andere projecten die bijdragen aan een beter milieu.

Als klant van Pure Energie draag je bij aan een beter en mooier Nederland. Jij als klant maakt het verschil. Als je voor Pure Energie kiest, kies je voor een bewust en duurzaam leven.

Pure Energie is door zowel Greenpeace als de Consumentenbond bekroond als de groenste energieleverancier van Nederland. Pure energie blijft investeren in duurzame ontwikkelingen op het gebied van groene stroom. De energie komt direct van een windmolen naar je huiskamer en Pure Energie levert nooit meer dan ze kan opwekken. Om klanten te triggeren voor duurzame energie te kiezen krijgen zij jaarlijks 50 kWh stroom gratis.

Bij Pure Energie kun je binnen de 14 dagen proeftijd het contract nog annuleren. Vaak heb je een opzegtermijn van 30 dagen bij je huidige energiemaatschappij. Pure Energie houdt rekening met deze periode en laat een contract meestal pas in gaan na 45 dagen. De proefperiode niet meegerekend. Bij Pure Energie kun je kiezen voor een variabel contract of een vast contract van 1, 3 of 5 jaar.

Pure Energie is aangesloten bij verschillende partijen en instanties. Zo is Pure Energie lid van de geschillencommissie. De geschillencommissie zorgt ervoor dat wanneer er problemen zijn met de energiemaatschappij, je goedkope juridische hulp krijgt aangeboden. Ook zijn ze aangesloten bij de Autoriteit Consument en Markt voor een vergunning om stroom en gas te mogen leveren. Pure Energie is aangemeld bij het Energie Dataservices Nederland (EDSN) en het Contract Einde Register (CER). Een overstap naar een ander contract of leverancier verloopt hierdoor soepel doordat zij kunnen inzien wanneer het contract afloopt. De samenwerking met Gedragscode consument en Energieleverancier draagt eraan bij dat Pure Energie haar klanten goed moet voorlichten, op een eerlijke en correcte manier moet werven en moet helpen met overstappen naar een andere leverancier.

Bij Pure Energie kun je ook terecht voor advies over zonnepanelen, het plaatsen van zonnepanelen en tips om geld te besparen op energie.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress