Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

UnitedConsumers

unitedconsumersUnitedConsumers is een collectief voor consumenten, dat probeert de prijzen zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Ook op het gebied van energie is het mogelijk om gebruik te maken van het collectief. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een vaste korting per jaar, maar daarnaast op een welkomstbonus en een korting op het verbruik. De verschillende bedragen kunnen gemakkelijk optellen tot honderden euro’s in een paar jaar, terwijl u nog altijd gebruik kunt maken van de stroom zoals u dat gewend bent.

Goede service
UnitedConsumers staat daarnaast bekend om de goede service, zoals een uitstekende bereikbaarheid. Het is wat dat betreft niet verwonderlijk dat UnitedConsumers al eens werd uitgeroepen tot de beste energieleverancier, al zorgt men hier natuurlijk vooral als tussenpersoon voor. Men maakt afspraken met een energieleverancier die bereid is om een korting aan te bieden, in ruil voor een groot aantal nieuwe klanten. Het is de kracht van het collectief die er samen met de goede service voor zorgt dat u zich op een eenvoudige manier bij UnitedConsumers aan kunt sluiten om meer voordelig energie af te gaan nemen.

Groene stroom
Bovendien is men bij UnitedConsumers een groot voorstander van groene stroom, iets waarmee men ervoor wil zorgen dat we in Nederland zo massaal mogelijk op een duurzame manier gebruik gaan maken van een schoner alternatief. Het is vandaag de dag goed mogelijk om groene energie af te nemen, waardoor u er bij United Consumers zeker van kunt zijn dat u volledig gebruik maakt van deze mogelijkheid. Uiteraard ligt de prijs van groene stroom niet hoger dan die van de bekende grijze stroom, waardoor u nog altijd kunt rekenen op een maximale korting.

Goedkope stroom
Het is de goedkope stroom waar het bij UnitedConsumers uiteindelijk allemaal om draait. Men is van mening dat de consument hier zo min mogelijk omkijken naar zou moeten hebben. Het collectief zorgt er daarom voor dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de overstap en het voldoende is om u aan te melden. UnitedConsumers zorgt er vervolgens voor dat alles in orde wordt gemaakt en u tot honderden euro’s op uw energierekening kunt besparen. Wat dat betreft is het niet direct een energieleverancier, maar wel een partij die u uitstekend kan helpen bij het besparen op de energierekening van uw huishouden.

 

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress