Energieleveranciers Nieuws en informatie over de Nederlandse energieleveranciers

Windunie

De Windunie heet eigenlijk Coöperatie Windunie U.A. en werd in 2001 opgericht. Inmiddels heeft de unie ongeveer 250 leden, windmoleneigenaren door heel Nederland. Het totale vermogen van de windmolens is enorm, waardoor men de mogelijkheid heeft om een flinke hoeveelheid energie af te leveren, ook aan consumenten. Het is een duurzaam initiatief, waarmee de Windunie graag wil laten zien dat we in Nederland uitstekende mogelijkheden hebben om gebruik te maken van de wind die er bijna iedere dag waait.

100% schone windenergie
Windunie staat voor het leveren van 100% schone windenergie. Het is een unieke aanbieder in Nederland, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u volledig groene energie afneemt. De leverancier koopt de energie niet zomaar elders in, maar zal deze daadwerkelijk binnen het eigen netwerk opwekken. Het mooie hiervan is dat u gebruik maakt van een initiatief van een aantal eigenaren, die ervan overtuigt zijn dat het met samenwerken mogelijk is om meer te bereiken. De coöperatie laat dit op een prachtige manier zien. Uiteraard zijn de tarieven er scherp, waardoor u er kunt rekenen op een scherpe prijs voor elektriciteit.

Windturbines door heel het land
Het netwerk van 250 eigenaren van windmolens zorgt ervoor dat deze door heel het land verspreid staan. Samen zijn de molens goed voor een opgesteld vermogen van meer dan 415 MW, waarmee men de beschikking heeft over ongeveer 20% van het totaal dat er in Nederland beschikbaar is. De leden vormen samen de grootste producent van windenergie in Nederland, waardoor het een zeer interessante partij is voor een ieder die graag gebruik wil maken van 100% duurzame energie. Uiteraard is de Windunie ook nauw betrokken bij nieuwe projecten om de windenergie beter onder de aandacht te brengen, of gebruik te maken van de beschikbare mogelijkheden.

Van land tot lamp
Het mooie van de Windunie is bovendien dat het actief is van het land tot aan de lamp. De unie houdt zich bezig met de ontwikkeling van projecten op het gebied van windenergie, met de verkoop van Winduniestroom aan de eindgebruiker, met de realisatie van grote windmolenparken en natuurlijk met advies op het gebied van windenergie. Juist door de verschillende takken van sport te beoefenen is het een zeer interessante aanbieder. De Windunie heeft een passie voor energie uit wind en laat u daar als consument graag deel van uitmaken, voor een meer duurzaam Nederland.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress